Lipomassage LPG

Behöver du hjälp med fettreducering? Du kanske vill bli av med celluliter på mage och lår? Vill du släta ut dina rynkor i ansiktet? Då är LPG den rätta metoden för dig!

Vad är LPG ? 

Lipomassage – cellulär bearbetning så att det lagrade fettet minskas.

Använd LIPOMASSAGE för att permanent eliminera djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter.

Redan efter sex 35-minuters pass kommer du vanligen att se synliga resultat på din figur och inse att du blivit av med fett där du önskade!

 • LIPOMASSAGE är en 100% naturligt slimmande teknik. LPGs patenterade bearbetande individuellt styrda och motoriserade rullar tillsammans med vacuumsug, behandlar genom att den separerar vävnadslagen och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett samt öka produktionen av kollagen- och elastin.divider.
 • LPG LIFTMASSAGE ANSIKTE
  Endermolift är en 100% naturlig anti-aging teknik för att bearbeta huden ner på djupet och eliminera tecken på åldrande. Vid Endermolift-behandlingen mikro-knådas hudens yta för att stimulera nya djupgående celler att reaktivera sin naturliga produktion av elastin och kollagen.
 • ENDERMOLIFT    erbjuder omedelbart resultat, inklusive en frisk lyster och en naturlig lyfteffekt. Varje behandling resulterar i att rynkor fylls upp, konturen omdefinieras och huden får en helt annan lystertraitment-endermolift-lpg ge din hy lyster liftmassagens mekaniska stimulering förbättrar cirkulationen av vätska och dränerar huden på gifter, vilket ger huden lyster.
 • Släta ut rynkor
  Liftmassagen reaktiverar cellulär metabolism. Hudens elasticitet förbättras genom att stimulera fibroblasterna.
  Produktionen av kollagen och elastin ökar, vilka är de två substanser som ansvarar för hudens fasthet och elasticitet.
  Genom att stimulera skapandet av friska kollagenfibrer får hudvävnaden bättre struktur. vilket gör den slätare med ökad lyster.
 • Slimma och lyft fram konturer
  Liftmassagen kan reducera fettdepåer såsom dubbelhakor och strama upp slapp hud.
  Behandlingen reaktiverat naturligt produktionen av kollagen och elastin, vilket återuppbygger hudens stödstruktur.
  Endermolift återskapar linjer, minskar rynkor, stramar upp slapp hud och ger lyster. Allt 100 % naturligt!
 • LPG Endermologie kroppsbehandlingar – historisk
  Tekniken är utvecklad och patenterad av LPG Systems i Frankrike. Metoden uppfanns av Louis Paul Guitay (LPG) som i slutet av 1970-talet råkade ut för en bilolycka. Olyckan medförde svåra brännskador. Skadorna masserades dagligen i 3-4 timmar av terapeuter för att mjuka upp huden och återställa muskelfunktionen. Massagen gav goda  resultat men tog alldeles för lång tid, så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen. Detta medicinska genombrott var möjligt tack vare en unik patenterad teknik med motoriserade rullar och vakummsug som masserar huden och vävnaden.

LPG har 27 års erfarenhet inom området och har 95 publicerad studier som sträcker sig från 1991. Endermologie är världens första cellutitbehandling som har blivit fodkänd av FDA i USA.

 • LPG – Endermologie
  LPG är en unik patenterad massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vakummsug masserar hela kroppen, så kallad Lipomassage.

Liftmassage är en unik ansiktsbehandling. Den stimulerar kollagen och elastinbildning samt främjat celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster.

Det är möjligt att kombinera LPG kuren med PNF & PIR muskeltöjning.

 • Så fungerar LPG – Endermologie
  Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven och då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns då som groppar och ”apelsinhud”. LPG fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacummsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtatade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att sladdprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden (celluliterna minskar), du får en jämnare siluettt (skulpterar din kropp) samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.
 • Hur många behandlingar behövs?
  För att reducera celluliter och för att kroppen ska tillgodogöra sig behandlingen ordentligt behövs en grundkur på 14-20 behandlingar. Två behandlingar i veckan görs under grundkuren och därefter ca 1 behandling i månaden för att upprätthålla och förbättra resultatet. Varje behandling pågår i 35 minuter.
  De individuella förutsättningarna påverkar resultat och antalet behandlingar som behövs.
 • Hur fungerar det?
  Under behandlingen öppnas blod- och lymfkärl upp i huden och underhudsfettet och cirkulationen kommer igång. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner och fettcellerna kommer i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. Fettcellerna blir mindre och fettdepåerna krymper. Ämnen i huden, som Collagen och Elastin, påverkas också positivt vilket ger en mer smidig och fast hud. Behandlingen går ut på att bearbeta och mjuka upp förtätad bindväv så att både blod och lymfcirkulation förbättras och på så sätt minskar dina celluliter och du får en slätare silhuett. Behandlingen upplevs som väldigt skön och behaglig.
 • Före och efter fettsugning
  Du kan också behandla dig med LPG – Endermologie före och efter en fettsugning för att dels öka cirkulationen i fettdepåerna före ingreppet samt förbättra resultat efter genom att dränera ut vätska och minska svullnad efter ingreppet. LPG kan även minska ojämnheter efter fettsugning,
 • Muskelvärk och ledvärk
  LPG – Endermologie är även en behandling för att åtgärda cirkulationsstörningar av olika slag, exempelvis muskelvärk, ledvärk, stelhet, problem med vätskeansamlingar etc. Genom regelbundna LPG behandlingar kan du öka rörligheten och minska smärta.

BOKA TID

Priser LPG :

1 behandling á 35min-                                                                        500kr

1 behandling á 50min-                                                                       600kr

Kur 7 behandlingar á 35min-                                                        3.150kr

Kur 14 behandlingar á 35min-                                                      5.950kr 

Kur 7 behandlingar á 50min-                                                        3.850kr

Kur 14 behandlingar á 50min-                                                      7.350kr 

Konsultation och Provbehandling 35min-                                 500kr

Strumpa –                                                                                                 300kr

Hyra strumpa –                                                                                        40kr

Mer info klicka på bilderna: